Tack för i år!

06-11-2018

 


Tack för i år!

 

Vi på Kyssinge, från banpersonalen, restaurangen och receptionen, vill tacka samtliga golfspelare för årets säsong! Ni är fantastiska!


Tack för era positiva ord och hejarop när torkan drabbade oss som värst i somras, när omklädningsrummen stod under ombyggnation och när kaffet tog slut i termosarna. Tack för att ni hjälper oss att hålla koll på banan när våra ögon i receptionen inte räcker till och tack för att ni hjälper oss att hålla snyggt och fräscht på driving rangen, runt golfbilarna och vagnarna och på uteserveringen. Vi vet alla hur tråkigt det är när vi kommer till anläggningen och det ligger skräp på marken och bollkorgarna ligger utspridda över hela rangen. Vi driver Kyssinge tillsammans och vi uppskattar alla uppoffringar ni gör för oss! 

Nu är 1-18, restaurangen och klubbhuset stängt men 19-27 (niohålsbanan) är öppen under hela vintern med ordinarie greener! Bokning sker som vanligt via golfstar.se och ni skriver in er i incheckningsboken när ni kommer till anläggningen.
Omklädningsrummen, toaletterna och vattnet kommer vara avstängt under hela vintern. Vi vill även hänvisa till scorekortsappen Ontag för digitala scorekort då tillgången till fysiska scorekort kommer att vara begränsad.

Återigen tack för hjälpen under årets säsongen så ses vi till nästa år!

Mvh,
Personalen på Golfstar Kyssinge

 
Tack för i år!

« Tillbaka
Nyhetsbrev