Välkommen till Golfstar Kyssinge

Här hittar du allt du behöver om spelet på våra banor. 


Läs gärna våra policies vilka syftar till att underlätta och snabba på såväl tidsbokning som spelet på våra banor. Dessa gäller såväl dig som medlem som för våra gäster.

Av främst säkerhetsskäl kör vi numera kontantfritt i alla GolfStars försäljningsställen, dvs du kan endast betala med kort. 

Varmt välkomna till Kyssinge!

Bokningsregler

FÖRHANDSBOKNING GOLFSTAR-MEDLEM* – 30 dagar före spel. Max tre tider bokade samtidigt.
CLOUD GC-MEDLEM och GREENFEEGÄSTER – 3 dagar före spel 
* GolfStar Play All/Play Weekday/Play 9 Holes/Play 6/Play Greenfee/Play Youth/Play Junior/PlayKids.

TIDSBOKNING. Enklast bokar du din starttid online på www.golfstar.se. Använd inloggningsuppgifterna från ditt konto på www.golf.se. Även du som gästar våra banor kan (tre dagar i förväg) boka golftider i vår onlinebokning. Vid bokning ska Golf-ID för samtliga spelare i bollen uppges. 
 AVBOKNING. Vänligen avboka din starttid så snart du vet att du inte kan spela, antingen på webben (för närvarande genom www.golf.se), till vår Kundtjänst på 0770-22 00 00 eller i aktuell reception. 
Tider som ej avbokats senast 6 timmar innan starttid, kan komma att debiteras en ”No show-avgift” på 300 kr/person. Vi respekterar självfallet att sjukdom och oförutsedda händelser kan inträffa och tar hänsyn till detta inför en eventuell debitering av ”No show” avgift. 
Greenfee
  • Vi har en differentierad greenfee beroende på när du spelar. 


Ord. Greenfee Kyssinge 2018
 

VardagarPrisHelgerPris
Fram till kl 07.51400 krFram till kl 07.51600 kr
Fram till kl 14.51550 krFram till kl 14.51650 kr
Från kl 15.00550 krFrån kl 15.00600 kr
Bollränna400 krBollränna500 kr
 

Ord. Greenfee 9-hålsbanan , Pay & Play

VardagarPrisHelgerPris
Fram till kl 07.51225 krFram till kl 07.51300 kr
Fram till kl 14.51275 krFram till kl 14.51350kr
Från 15.00275 krFrån 15.00350 kr
Bollränna225 krBollränna300 kr

RABATTERAD GREENFEE
Juniorer (upp till 21 år) betalar alltid halv greenfee. Det går ej att kombinera greenfee-rabatter.

GÄST TILL MEDLEM
GolfStar-medlem får på sina banor ta med sig upp till tre gäster i bollen till rabatterad greenfee (25%).
Alla andra ska erlägga vid respektive tidpunkt gällande greenfee.

PAY AND PLAY
Du som saknar grönt kort är varmt välkommen att spela på vår fina 9-hålsbana!
GolfStars regler & policies
SPELARE MED KLUBBHANDICAP (+36)
Spelare med klubbhandicap får spela på GolfStars alla banor i sällskap av minst en spelare med officiellt hcp (<36). Detta gäller oavsett vilka svenska golfklubbar spelarna är medlemmar i. Maxhandicap i bollen är 144. Samma regler gäller på GolfStars samtliga 18-hålsbanor. På våra 9-hålsbanor är handicapgränsen 216. 

INTRODUKTIONSKORT
OBS! För spel med introduktionskort (SGF, GDF, NGU, GAF, PGA, SGA) krävs att anmälan görs till Kundtjänst på tel: 0770-22 00 80 minst en vardag innan spel.

Vid spel med GAF-, PGA- och SGA-kort gäller halv greenfee. Spel med introduktions-kort är endast tillåtet på vardagar och på helger efter kl. 14.00. Introduktionskort gäller ej som betalning i samband med företagsgolf och golfpaket.

KAPTEN I BOLLEN
Den spelare i bollen som har lägst handicap är kapten och ansvarar för att övriga spelare i bollen iakttar golfvett och att spelet inte onödigt fördröjs samt att vår klädpolicy efterföljs.

KLÄDSEL
För allas trivsel tillämpar vi vårdad klädsel på samtliga anläggningar. Golfskor med metall-spikes är inte tillåtna på våra anläggningar.

HUNDPOLICY
Hundar som medtas på banorna ska hållas kopplade och spelaren ansvarar för att ”plocka upp” efter hunden med medhavda plastpåsar. Hundar är inte tillåtna i våra klubbhus p.g.a. allergirisk och hygienkrav vid matservering. 
Hundägare med hundar som stör eller skrämmer andra spelare kan varnas och komma att stängas av för framtida spel på banan.

BARNVAGNAR
Barnvagnar är tillåtna på våra banor på vardagar med låg beläggning. Sunt förnuft och totalansvar från barnets föräldrar/målsman gäller.

Vid osäkerhet, ring gärna receptionen i förväg på telefon 0770-22 00 90.
Nyhetsbrev